Grote belangstelling voor themabijeenkomst Geef gas met nieuwe energie!

Grote belangstelling voor themabijeenkomst Geef gas met nieuwe energie! Een paar honderd bezoekers bezochten het Energieloket en lieten zich informeren over alternatieven voor aardgas. Tal van mensen overwegen serieus om andere warmtebronnen te gaan gebruiken.

Ook de deelnemers van het Energieloket waren aanwezig met stands. Isolatie, nieuwbouw, verbouw, glas, installatie, zonnepanelen, warmtepompen, boilers, pelletkachels, infraroodverwarming, hypotheken, leningen, alle informatie was voor handen. En natuurlijk was ook de balie Bouwen & Wenjen van de gemeente Tytsjerksteradiel geopend, evenals het Energieloket zelf. Subsidies, bestemmingsplannen, een quick scan van je woning…

Een bezoek aan het Energieloket was beslist de moeite waard. Ook omdat deskundig adviseur Charlie Kock boeiende lezingen gaf. Kom ook eens langs! We zijn elke donderdag van 17 tot 20 uur geopend.