2 Februari: Warme truiendag in en rond het Energieloket

Vrijdag 2 februari 2018: Warme truiendag in Nederland!
Doel van deze landelijke dag: met de thermostaat een graadje lager in een lekker warme trui besparen we al heel veel energie..

Maar vooral in het Energie(k)loket te Hurdegaryp is het die dag allemaal te doen.
En over warme truien gesproken: enkele tientallen dames van de Hurdegarypster breivereniging ‘De Steek’ breien in het Energieloket een unieke ‘duo-trui’, die burgemeester Jeroen Gebben deze middag gaat veilen! 

Alle winkels doen mee!
Vanaf 14.00 uur is het volop activiteit in en rond het Energie(k)loket te Hurdegaryp.
Alle winkeliers hebben deze middag en avond speciale kortingsacties.
En natuurlijk is de warme truiendag voor het Energieloket een thema om volop bij stil te staan.

GASENERGIE01
‘Geef gas met nieuwe energie!’
Het succes van ons thema “Geef Gas met nieuwe energie!” dat we vorig jaar al centraal stelden, maakt dat we dat deze dag weer voor jou gaan herhalen! Specialisten vertellen over de toepassing van bijvoorbeeld warmtepomp, infra-rood panelen en/of pelletkachel als alternatieve energiebron voor de CV/gasketel.
Mede dankzij overheidssubsidies zijn deze energiebronnen nu al volop bereikbaar voor bestaande woningen. In de nieuwbouw worden ze vaak al standaard toegepast en ontbreekt dus al de traditionele dure gasaansluiting.

Subsidies en gratis advies
Een mooie gelegenheid om tussen 14.00 uur en 20.00 uur bij het Energie(k)loket binnen te lopen en je door specialisten vrijblijvend te laten informeren over andere energiebronnen voor jouw woning! Niet alleen de werking maar ook de kosten en subsidies. Ook kun je in gesprek gaan over wat voor jouw woning de beste oplossing is. Zeker als je CV ketel ouder is dan 10 jaar, is er alle reden om na te denken over nieuwe energiebronnen die soms binnen handbereik liggen zonder dat je het weet.
En vooral achteraf is het sneu als je hebt geïnvesteerd in achterhaalde energiebronnen..
Gratis advies, de juiste keuzes voor nu en later, wie wil dat niet!

Sfeervolle winterdag
Kortingacties, gratis adviezen, gratis verlotingen, muziek, koek en zopie maken de landelijke warme truiendag in Hurdegaryp tot een speciale en sfeervolle winterdag met veel belevenis. Tegelijk ook met belangrijke informatie die ertoe moet leiden dat uw huis echt met een graadje minder verwarming behaaglijker en goedkoper bewoonbaar wordt! En dit alles gratis en voor niks! Graag tot vrijdag 2 februari.

Download programma warme truiendag Hurdegaryp

GASENERGIE02