Aanvragen Quick Scan weer mogelijk

themadag23nov-15.jpgVeel inwoners van Tytsjerksteradiel hebben er de afgelopen jaren gebruik van gemaakt: de ‘Quick Scan’. Na het aanvragen van een Quick Scan gaat een onafhankelijk deskundige op afspraak met de aanvrager in gesprek om na te gaan welke maatregelen goed zijn voor de eigen woning. Soms gebeurt dat op locatie, de laatste maanden vooral ook gewoon in het Energie(k)loket waarbij gebruik wordt gemaakt van bouwtekeningen uit het gemeentelijk bouwarchief. Deze tekeningen geven vaak een goed beeld van hoe de woning bouwkundig is opgetrokken en samen met de eigenaar/gebruiker(s) wordt dan besproken hoe er het beste energie kan worden bespaard en welke installaties daarvoor het meest toekomstbestendig zijn.
Deze aanpak wordt kosteloos door het Energie(k)loket aangeboden en de praktijk heeft ondertussen uitgewezen dat de Quick Scan geliefd is.
Het is nu weer mogelijk om een aanvraag te doen. Afhankelijk van het tal aanvragen, wordt u meestal binnen enkele weken uitgenodigd voor een gesprek. Bij dat gesprek staat uw woning centraal en krijgt u tips over voor u passende energiebesparende maatregelen.

Aanvragen Quick Scan.

Tot 1 december geopend
Al vele jaren geldt er een warm welkom in het Energie(k)loket van de gemeente Tytsjerksteradiel. Grijp dus uw kans om u kosteloos en vrijblijvend te laten inlichten. Want het Energie(k)loket in Hurdegaryp gaat eind dit jaar de deuren sluiten!
Tot 1 december is het loket nog elke week op de donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend.