Financiering

Een goede financiering voor jouw project

Hypotheek

Je hebt een mooi huis gezien maar vraagt je nog wel af in hoeverre een bank bereid is om jou geld te lenen en voor welke verrassingen je mogelijk komt te staan. Het zou mooi zijn om daar eerst es in alle rust met een deskundige over te praten..
Die mogelijkheid wordt jou bij uitstek geboden in het Energie(k)loket. Je kunt daar (gratis) onder vier ogen met iemand van de Rabobank praten zonder enige verplichting. Je krijgt inzicht in hoeveel je kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Image

Geld lenen

Je hebt een mooi huis gezien of je wilt je huis verbouwen maar vraagt je nog wel af in hoeverre een bank bereid is om jou geld daarvoor te lenen. Het zou mooi zijn om daar eerst in alle rust met een deskundige over te praten..
Die mogelijkheid wordt jou bij uitstek geboden in het Energieloket. Je kunt daar onder vier ogen met iemand van de Rabobank praten zonder enige verplichting en zonder dat het geld kost.  Je krijgt inzicht in hoeveel je kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Image

Groenhypotheek

Met al jouw vragen over hypotheken kun je zonder afspraak binnenlopen bij de Rabobank in het Energieloket. In een gratis oriëntatie gesprek krijg je snel meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten. Daarbij informeert de Rabobank je graag over de mogelijkheden met betrekking tot Nationale Hypotheek Garantie en de Rabo Groenhypotheek.

Image

Neem contact met ons op

Anderen keken ook naar

Warmtepompen

Warmtepompen

Zonnepanelen kan je goed combineren met een warmtepomp! Zo hoef je geen aardgas meer te gebruiken.
Woningisolatie

Woningisolatie

Door isolatie blijft de warmte beter binnen je huis en dus verbruik je minder. In de zomer blijft het juist koeler, dus een win win situatie!
Financiering

Financiering

Om je bouw projecten te financieren heb je natuurlijk goed advies nodig. Welke subsidies zijn er en kan ik een lening afsluiten?