Kom 10 oktober op de dag van de duurzaamheid naar onze inspiratie woning in Oentsjerk! Hier kun je zelf ervaren wat bouwen zonder gas betekend en wat voor moderne installaties er mogelijk zijn. Ontdek de mogelijkheden die je ook in jouw huis kan toepassen!

Ontdek onze inspiratie woning

Elk jaar op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Uitgangspunt van de Dag van de Duurzaamheid is dat we met zijn allen laten zien hoe duurzaamheid past in ons dagelijks leven. En dus ook in ons huis. In Oentsjerk staat onze inspiratie woning. Deze woning is gebouwd zonder gas aansluiting en met allerlei slimme en moderne installaties die laten zien dat een huis goed zonder gas kan. Met een speciale rondleiding door de woning ontdek je hoe het huis eruit ziet en wat de voordelen zijn! Ook mensen met een eigen woning kunnen hierdoor ontdekken wat voor toepassingen er mogelijk zijn in een bestaande woning en hoe deze eruit zien. 

Praat met de specialist!

Daarnaast lopen er specialisten rond vanuit de balie Bouwen en Wenjen die alles weten over nieuwe subsidieregeling van het Rijk voor particuliere woningisolatie en specialisten uit de aangesloten bedrijven die je alles kunt vragen over de verschillende mogelijkheden in jouw huis. 

Gratis Quick Scan aan eigen woning

Ook de inspecteurs van de gemeente zijn aanwezig op deze bijzondere dag. Heb je vragen over de Quick Scan? Dan kan je bij hen terecht. Ben je benieuwd wat er aan jouw woning duurzamer kan? Vraag dan de gratis Quick Scan aan om het te ontdekken. Bij de Quick Scan wordt er onafhankelijk en op maat gekeken wat voor jouw huis de beste opties zijn.

Kortom: Een unieke kans om zelf een kijkje te nemen in een nieuwe woning zonder gas en met allerlei moderne en duurzame technieken! 

Waar is het?

It Hiem 2, 9062 HT te Oentsjerk

Wanneer?

Donderdag 10 oktober tussen 11:00 en 18:00

Uitnodiging

Categorieën: Nieuws