Over ons

Bij het Energieloket krijg je onafhankelijk advies over de beste keuzes voor jouw huis

Wie zijn wij?

De gemeente heeft het Energieloket vooral in het leven geroepen om mensen in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel van een ongebonden en degelijk antwoord te voorzien. Het Energieloket is een samenwerkingsverband tussen de gemeente en specialistische bedrijven. Op dit online loket geven wij jou onafhankelijk advies over de beste opties voor jouw huis. Daarnaast geven wij informatie over verschillende producten en kun je bij ons terecht voor al je vragen over bouwen en wonen in Achtkarspelen en Tytjerksteradiel!

Image

Wat is ons doel?


Het is ons doel om particuliere woningeigenaren in Achtkarspelen en Tytjerksteradiel te voorzien van een eerlijk antwoord op alle vragen die met energiebesparing te maken hebben. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van een Quick Scan, informatie te verlenen over verschillende producten die je huis duurzamer maken en het geven van advies. Ook willen wij dat alle woningeigenaren goed weten wat er aan subsidie mogelijk is en wat energiebesparing uiteindelijk oplevert.

Door ook meteen vrijblijvende offertes bij onze gespecialiseerde bedrijven te vragen voor geadviseerde energiebesparende maatregelen, kan ook goed inzichtelijk worden gemaakt wat het kost. De Rabobank doet mee om desgewenst financiering mee mogelijk te maken.
Kortom, ons doel is dat u als woningeigenaar in Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel op één adres terecht kunt voor integraal advies en maatwerk aan uw woning!

Welke bedrijven zijn bij ons aangesloten?

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image