Over ons

Bij het Energieloket krijg je onafhankelijk advies over de beste keuzes voor jouw huis

Wie zijn wij?

De gemeente heeft het Energieloket vooral in het leven geroepen om mensen in Tytsjerksteradiel van een een ongebonden en degelijk antwoord te voorzien. Het Energieloket is een samenwerkingsverband tussen de gemeente en specialistische bedrijven. Op dit online loket geven wij jou onafhankelijk advies over de beste opties voor jou huis. Daarnaast geven wij informatie over verschillende producten en kun je bij ons terecht voor al je vragen over bouwen en wonen in Tytjerksteradiel!

Wat is ons doel?
Het is ons doel om mensen in Tytjerksteradiel te voorzien van een eerlijk antwoord. Dit doen wij door het aanbieden van een gratis Quick Scan, informatie te verlenen over verschillende producten die je huis duurzamer maken en het geven van advies.

Image

Wat doen wij?

Wij geven onafhankelijk advies over duurzaam bouwen en wonen in Tytjerksteradiel. Dit doen wij doormiddel van dit online loket. Hier geven wij informatie over de verschillende mogelijkheden, de Quick Scan, producten en al het nieuws omtrent het Energieloket en duurzaam bouwen en wonen. Daarnaast zullen we evenementen organiseren waar u inspiratie kunt op doen en met specialisten kan spreken over de best oplossing voor jouw huis. 

De medewerkers van de balie Bouwen en Wenjen in het gemeentehuis van Tytsjerksteradiel weten alles over bouwplannen in de gemeente, welke subsidies er zijn en overleggen ook graag met jou welke mogelijkheden er zijn die het beste passen bij jouw woonsituatie

Welke bedrijven zijn bij ons aangesloten?

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image