Tiny house

Klein maar van alle gemakken voorzien.
Millennials noemen ze zichzelf. Milieubewuste jongeren die anders willen leven. Jonge mensen die geen slaaf willen worden van de hedendaagse (24 uurs) economie maar bewust klein willen wonen om te leven. En zeker niet willen werken om te wonen.

Een bewuste keuze. Want klein wonen lijkt romantisch en mooi, zeker in vakantietijd, maar vraagt veel aanpassing wanneer je helemaal gewend bent geraakt aan de hedendaagse levensstandaard. Een nieuwe generatie jongeren die een gepaste ecologische voetprint wil zetten en de omgeving beter wil delen met plant en dier.
Naast dat bewustzijn voor eigen leefomgeving speelt ook anders willen leven een rol.
De jongeren die bewust kiezen voor een tiny house willen namelijk hun woonlast bewust laag houden. Zo ontstaat er geen situatie dat er elke dag gewerkt moet worden om de maandelijkse woonlast te kunnen voldoen. Ze willen genieten van het leven en daarom meer tijd vrijmaken voor trekken en gewoon vrij zijn. Jezelf zijn vrij van stress en onnodige druk.
Wil jij ook graag anders leven en de stap zetten naar een klein betaalbaar huisje en toch van alle gemakken voorzien? Informeer bij het Energie(k)loket naar de mogelijkheden om een tiny house in Tytsjerksteradiel te gaan bewonen.

26

 

27