De onlangs gehouden energiemarkten in Eastermar en Suwâld hebben weer voor vele tientallen aanvragen om een Quick Scan gezorgd! Maar ook onze vernieuwde website zorgt er voor dat bewoners uit Tytsjerksteradiel volop gebruik maken van onze gratis service.

Door een Quick Scan aan te vragen, wordt er gericht gekeken naar jouw woning door gericht in gesprek te gaan met een deskundige. Het energieloket zorgt voor bouwtekeningen van jouw woning uit het bouwdossier van de gemeente. Met deze tekeningen op tafel kan de bouwkundige direct zien hoe jouw woning is opgetrokken en waar de mogelijke energielekken zich bevinden.

Dankzij de faciliteiten van het energieloket, krijg je kosteloos inzage in een gericht plan van aanpak met daarbij offertes van bedrijven en eventuele subsidiemogelijkheden. Aan de hand daarvan kun je zelf heel goed bepalen wat wijsheid is!

Meestal speelt geld een minder dominante rol dan vaak wordt gedacht want de meeste energiebesparende maatregelen leveren minstens zo veel geld op dan het kost.

Lees meer over financiering voor jouw project.

Door de grote run op Quick Scans kan het zijn dat je aanvraag iets langer duurt dan gebruikelijk maar de nadruk blijft wat ons betreft te liggen op “quick”!

We hopen de Quick Scans binnenkort ook te verzorgen voor inwoners van de gemeente Achtkarspelen. Hou daarom onze website in de gaten want zodra daarover meer bekend is, laten wij dat uiteraard direct weten!

Vraag zelf de Quick Scan aan!

 

Categorieën: ActueelNieuws