Energieloket

Het Energie(k)loket is er voor alle inwoners van de gemeente Tytsjerksteradiel die meer willen weten over het energiezuiniger maken van hun (eigen) woning.

Wat is woningisolatie eigenlijk en waar moet ik dan aan denken? kijk naar deze film opgenomen in ons voormalige energieloket in Gytsjerk.

 

Dankzij onafhankelijk deskundig advies, hebben de afgelopen jaren vele honderden woningeigenaren de al stap gezet: Hun woning is nu zuiniger geworden en het leefklimaat verbeterd. Ze komen aan het woord in deze deze brochure.

Woningisolatie landurig en duur? Welnee, kijk maar es naar deze film

 

Iets voor mij?
U twijfelt of wilt eerst weten wat het kost en of er subsidie mogelijk is voor uw woning? Het Energie(k)loket kent geen drempels en de koffie staat klaar. Uw gemeente gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden om ook uw woning es te bekijken en na te gaan wat mogelijk is! Natuurlijk vrijblijvend want de gemeente is immers geen commercieel bedrijf.

Quick Scan
Ook is het mogelijk om uw woning es te laten inspecteren door een deskundige. Voor nog geen honderd euro (inclusief BTW) zorgen wij er voor dat uw woning wordt doorgelicht en dat u precies komt te weten welke energiemaatregelen goed zijn voor uw woning. Vele honderden woningeigenaar gingen uw voor en zijn nu blij dat actie is ondernomen!

Subsidies
Samen gaan we na of u in aanmerking kunt komen voor subsidies. Zodra bekend is wat goed zou zijn voor uw woning kunnen we nagaan wat het moet kosten en hoeveel subsidie er mogelijk is. Ook is het mogelijk om geld te lenen. De rente en aflossing zijn dan meestal nog goedkoper dan dat u anders kwijt bent aan extra gas of stroom. Met andere woorden, niks doen is duurder en bovendien woont u meteen gerieflijker!

Openingstijden loket
Elke donderdagavond  (m.u.v. de zomermaanden juni t/m augustus) van 17.00 tot 20.00 uur in Hurdegaryp winkelcentrum

Uw specialisten in:
Dakisolatie, isolatie van oude woningen, maatwerk en verbouwen

 

logo_vdmeer          pompstra               swart-bouwbedrijf-logo

Bodem en kruipruimte isolatie

 

                                        drocom-kruipruimte-isolatie-150x501logo_top

Gevelisolatie

schuil-isolatie-logo


Installaties, zonnepanelen en warmtepompen, vloerverwarming, etc.

drs-installatietechniek-bv

hoekstra-suwald-1100-4

Glasisolatie

logo-glaszettersbedrijf-van-der-veen-bergumkopie