Makelaars

Een bestaande woning kopen of verkopen?
Daarvoor zijn makelaars natuurlijk de aangewezen partij om u te daarbij behulpzaam te zijn. De makelaars in Tytsjerksteradiel werken (grotendeels) samen met het Energiek-loket Bouwen en Wenjen. Zodoende kunt u ook voor een (oriënterend) gesprek gewoon terecht in het Energie(k)loket! Elke week is er een makelaar voor u present!

Energiescan voor te koop staande woning
Niemand zal het je afraden: een bestaande woning meteen bij aankoop energiezuinig maken! Een uitstekend moment want bij wisseling van eigenaren vindt er immers toch vaak al een opknapbeurt plaats. En een goed geïsoleerde woning woont niet alleen behaaglijker, het is nog goedkoper ook! Dankzij de unieke samenwerking tussen gemeente, energie(k)loket en makelaars, ligt er voor de meeste koopwoningen in Tytsjerksteradiel snel een hoog energielabel in het verschiet. Dankzij subsidies en de mogelijkheid om goedkoop geld te lenen via de Rijksenergiebespaarlening, kan de woning met weinig extra investering meteen aangepakt worden. Dat levert de koper dus een behaaglijker woning op met een nog lagere woonlast ook!

Geef de verkopend makelaar opdracht!
Wanneer je belangstelling hebt voor een bestaande woning en je wilt meteen duidelijk inzicht in het energieverbruik en hoe (gemakkelijk!) je een gunstig energielabel kunt krijgen, geef dan de makelaar opdracht om een energiescan te laten doen! De kosten zullen nooit hoger zijn dan 100 euro maar informeer bij het Energie(k)loket wat de mogelijkheden zijn, mogelijk dat er zelfs al een rapport voor u klaar ligt..!

Dus woning ‘te koop’ gezien in Tytsjerksteradiel die nog niet is geïnspecteerd door het Energie(k)loket: laat de makelaar weten dat u een energiescan van de woning wenst alvorens te onderhandelen over de koopprijs!

Download de brochure: woning te koop in Tytsjerksteradiel