Woningisolatie bij aankoop woning

Je overweegt een huis te kopen of hebt dat misschien net gedaan. Je bent mogelijk bezig met wat verbouwplannen, inrichtingsplannen en denkt ook na over energiezuinig maken van de woning.
Zeer waarschijnlijk is dat laatste een hele goede keuze! Want jou nieuwe huis staat straks leeg wanneer de verkoper de woning oplevert en dat is een mooi moment om direct ook wat energiebesparende maatregelen te treffen. Want wat veelal vast staat is dat daardoor het woongenot vergroot en misschien nog belangrijker ook de woonlasten lager worden. Want een goed geïsoleerd huis neemt minder brandstof en is ook nog es behaaglijker. Zeker wanneer er straks (kleine) kinderen over de vloer kruipen..
Spouwmuurisolatie, dakisolatie, bodemisolatie, dubbelglas het zijn allemaal zaken om nu goed naar te kijken. Bovendien is er ook nog subsidie mogelijk.
Kortom als je een bestaande woning op het oog hebt of je hebt net een woning gekocht, loop dan zo snel mogelijk even langs het Energie(k)loket om te informeren over wat goed is voor jouw (nieuwe) woning!

Een uitstekend moment om es vrijblijvend met de makelaar erover te praten zo dat je wat meer achtergrond informatie hebt over wat je te wachten staat en waar je op kunt rekenen.

In het energie(k)loket is desgewenst een makelaar present.

Informeer daarom bij het Energie(k)loket naar wat de makelaar voor jou kan betekenen

40